DIM solutions
O nama...

DIM solutions je IT firma širokih kompetencija. Pokrivamo veliki broj delatnosti u informacionim tehnologijama i obezbeđujemo sve što je potrebno malim i srednjim preduzećima. Bilo da je u pitanju web dizajn, sistem inženjering, administracija servera i poslovnih mreža, ili bilo kakav drugi rad sa Windows, Linux i Mac sistemima, naša firma je jedna stanica za sve Vaše IT potrebe!

Visoka stručnost, dugogodišnje iskustvo i kvalitet rada su najveći ponos DIM solutions-a. Sertifikati za serversku i mrežnu administraciju, web dizajn, programiranje, IT menadžment, pa čak i najmodernija cloud rešenja su jedan od dokaza kvaliteta naših usluga. Drugi dokaz su zadovoljni klijenti, koji godinama posluju bez problema, zahvaljujući našim rešenjima.

DIM je akronim za Design-Implementation-Maintenance, što znači da je naša firma u stanju da ispuni sva očekivanja klijenata, počev od faze planiranja kako će Vaš IT sistem izgledati, preko implementacije potrebnih rešenja, do održavanja već postojećih sistema u kompanijama. Ukoliko Vam je potreban pouzdan partner i stabilan informacioni sistem koji savršeno funkcioniše - zakažite sastanak, rado ćemo Vam pomoći…