DIM solutions
Usluge...

Standardna biznis ponuda

IT usluge za firme. Ovo je optimalni scenario za sva mala i srednja preduzeća, gde je potreban centralizovan i pametno postavljen IT sistem. Nudimo vam usluge planiranja, implementacije i konfigurisanja, kao i naknadnog održavanja kompletne računarske mreže.

 

Instalacija servera (file, mail, web, ftp, print, database, backup), klijenata (računara koji se povezuju na server), mrežne opreme (firewall, router, switch, wireless access points), umrežavanje štampača, skenera i drugih perifernih uređaja - ovim ćete višestruko povećati produktivnost, a smanjiti IT troškove svoje firme.

 

Sertifikovani smo za administraciju mreža, Linux i Windows server i klijent administraciju, IT menadžment, Android programiranje, a već godinama radimo i sa Mac OS sistemima. Drugim rečima, naša firma će kvalitetno odgovoriti na sve vaše potrebe, vezane za informacione tehnologije.

 

Naš biznis model je B2B (business to business), i sve je više kompanija koje se odlučuju da svoj IT ustupe nama na implementaciju i održavanje. To se pokazalo kao višestruko isplativija i kvalitetnija opcija od imanja interno zaposlenog u IT sektoru. Sistemi koje smo postavili našim klijentima godinama funkcionišu bez problema, uz minimalne troškove implementacije i održavanja (tehnička podrška i servis). Ponosni smo na naše znanje i iskustvo, kao i odnos koji imamo sa partnerima. Kontaktirajte nas za konkretniji razgovor o našoj standardnoj ponudi…

Napredne Cloud tehnologije

Korišćenje cloud sistema preporučujemo firmama koje imaju više kancelarija na geografski udaljenim lokacijama, i potrebu da pristupaju deljenim podacima i aplikacijama na daljinu.

 

Mi u DIM solutions-u smo jedni od prvih u Srbiji koji su počeli da primenjuju i uvode cloud rešenja svojim najuspešnijim klijentima. Garanciju stručnosti pružaju godine iskustva, i partnerstva koja smo razvili sa najvećim korporacijama u svetu virtualizacije i cloud tehnologija - Microsoft, Citrix i VMware.

 

Kada su cloud rešenja u pitanju, fleksibilnost je velika. Klijenti mogu biti vlasnici kompletnog hardvera i softvera, a pritom samo da rentiraju usluge implementacije, održavanja i tehničke podrške od nas. Ili pak, ne moraju da imaju velika ulaganja u sopstveni hardver i softver, već im DIM solutions može ponuditi iznajmljivanje hardvera, sofvera i usluga na mesečnom nivou. Dizajn sistema će uvek biti prilagođen potrebama i mogućnostima naših klijenata.

 

Da bismo što više pojasnili mogućnosti cloud tehnologije svojim potencijalnim partnerima, DIM solutions je obezbedio sopstveni demo server, sa pripremljenim nalozima za isprobavanje naših cloud rešenja. Kontaktirajte nas ukoliko ste zainteresovani za uvođenje naših cloud rešenja u vaše poslovno okruženje…

Moderan Web dizajn

Pored programera, administratora i sistem inženjera, naš tim čine i kvalitetni web developeri, koji će pomoći podizanju vašeg poslovanja na mnogo viši nivo. Jasno je da dobro rangiran i privlačan web sajt generiše više posetilaca, i samim tim obezbeđuje više posla i veći profit vlasniku sajta.

 

U našu ponudu izrade web sajta ulaze: moderan i dinamičan dizajn (po ugledu na najlepše web sajtove sveta - apple, hp, tesla), SEO optimizacija za pretraživače google, yahoo, bing (kako bi web sajt bio što bolje rangiran), usluge kupovine/obnavljanja domena i hostinga, kao i obuka klijenata za samostalno ažuriranje sadržaja, po potrebi. Već godinama koristimo najpopularnije CMS platforme (WordPress, Joomla i Drupal) za sve naše sajtove, kao i sajtove naših klijenata.

 

Bilo da želite lep web sajt, internet prodavnicu, blog, forum, ili nešto drugo, naša kompanija predstavlja kompletno rešenje za sve vaše IT potrebe. Kontaktirajte nas za cenovnu ponudu na osnovu vaših potreba…

Početna O nama